Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä70g53kcal2.9g8.7g0.6g2.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g123g116kcal24.5g0g0.9g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g53g34kcal0.8g7.9g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g7g20kcal1.4g0.3g1.4g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl3.5g21kcal0.2g1.6g1.5g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow7g25kcal0.6g5.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1586g571kcal61.2g49g12.2g5g
Valittu annoskoko793g286kcal30.6g24.5g6.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna396g143kcal15.3g12.3g3.1g1.3g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408351