Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys960g1247kcal191.9g0g57.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g56g1g2.8g
Vesi3998g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Pakaste vihanneksia1999g800kcal60g109.9g20g60g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto800g2239kcal151.9g0g175.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g10086kcal831.8g338g609.2g125.6g
Valittu annoskoko7920g5043kcal415.9g169g304.6g62.8g
Annoskoko puolitettuna3960g2522kcal208g84.5g152.3g31.4g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298