Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g492g133kcal6.4g23.6g1g8.4g
Sipuli (kuorittu)811g219kcal10.5g38.9g1.6g13.8g
Sieni rouskut, suolattu 2084g542kcal32.5g47.9g10.4g60.4g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 1501g3727kcal214.4g82.3g283.9g7.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g96g865kcal0g0g96.1g0g
Paprika, punainen2846g732kcal25.6g130.9g11.4g56.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 90g63kcal1.1g10.2g1.1g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g12559kcal581g667.6g811g300.4g
Valittu annoskoko7920g6280kcal290.5g333.8g405.5g150.2g
Annoskoko puolitettuna3960g3140kcal145.3g166.9g202.8g75.1g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459