Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3207g2429kcal60g494.4g6.4g32.1g
Voi 481g3489kcal5.7g1.9g391g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g192g673kcal6.7g155.8g1.9g5.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 16g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1603g1802kcal338.8g0g48.1g0g
Rypsiöljy 144g1276kcal0g0g144.3g0g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Kaali, valkokaali1283g271kcal15.4g43.6g2.6g26.9g
Sieni tatti, hapero 321g89kcal5.9g9.3g1.6g6.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 32g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)160g202kcal17.6g0.5g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g20721kcal912.8g1457.2g1222.6g158.2g
Valittu annoskoko7920g10360kcal456.4g728.6g611.3g79.1g
Annoskoko puolitettuna3960g5180kcal228.2g364.3g305.7g39.6g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282