Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl414g1406kcal8.3g12.4g144.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)4014g2409kcal136.5g180.6g140.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g803g514kcal28.1g1.6g200.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g321kcal0g79.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g602g2409kcal0g602.1g0g0g
Mansikkahillo 2007g4543kcal11.2g1082.6g2g18.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g23202kcal368.2g3917.6g975.8g36.2g
Valittu annoskoko7920g11601kcal184.1g1958.8g487.9g18.1g
Annoskoko puolitettuna3960g5801kcal92.1g979.4g244g9.1g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958