Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 4000g635kcal30g80g4g80g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Nokkonen 160g70kcal9.4g2.1g1.1g6.6g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g800g136kcal12.8g21.6g0g10.8g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g4931kcal150g385g275g256g
Valittu annoskoko7920g2466kcal75g192.5g137.5g128g
Annoskoko puolitettuna3960g1233kcal37.5g96.3g68.8g64g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738