Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g5046g9588kcal908.3g0g656g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Vesi2403g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g26g66kcal1.6g2.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 96g330kcal9.8g67.3g1.2g3.4g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g36g137kcal0.4g33.2g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka48g39kcal1.6g9.1g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g20502kcal1853.4g254.4g1328.2g17g
Valittu annoskoko7920g10251kcal926.7g127.2g664.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna3960g5125kcal463.4g63.6g332.1g4.3g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215