Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3156g570kcal17.7g78.9g12.6g22.1g
Jauheliha, sika-nauta 2805g6211kcal490.9g0g476.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g512kcal0.7g0.7g56.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g351g1192kcal70.1g0g101.7g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g140g502kcal28g4.2g40.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl351g1262kcal7g9.5g133.2g0g
Juusto, keskiarvo 1052g3681kcal263.3g2.6g291.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15848g27860kcal1755.4g191.8g2225g44.2g
Valittu annoskoko7924g13930kcal877.7g95.9g1112.5g22.1g
Annoskoko puolitettuna3962g6965kcal438.9g48g556.3g11.1g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238