Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Parsakaali brokkoli 2522g884kcal116.5g49.2g7.6g63.1g
Aura Gold homejuusto, Valio631g2144kcal126.1g0g182.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%701g841kcal20.3g31.5g70.1g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g70g175kcal3.9g15.4g10.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g105g119kcal0.7g24.2g0.1g0g
Vesi3503g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15848g8677kcal551.2g294.2g545.2g146.8g
Valittu annoskoko7924g4339kcal275.6g147.1g272.6g73.4g
Annoskoko puolitettuna3962g2169kcal137.8g73.6g136.3g36.7g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675