Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa31g112kcal0.6g0.9g11.9g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Psylliumkuitu, annos 6g28g14kcal0g0g0g23.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 250g802kcal67g0g59.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g44g168kcal9.2g0.4g14.4g0g
Aurajuusto106g362kcal21.3g0g30.8g0g
Mozzarella Lovilio Lidl156g521kcal39.9g2.3g39.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 75g284kcal20.9g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1588g5318kcal335g7.6g439g46.8g
Valittu annoskoko794g2659kcal167.5g3.8g219.5g23.4g
Annoskoko puolitettuna397g1330kcal83.8g1.9g109.8g11.7g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249