Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.4g10.9g1.7g3.1g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g188g178kcal37.5g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Ranskankerma, Ingman63g169kcal1.6g2.5g17.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Chili paprika punainen13g5kcal0.2g1.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1587g1011kcal84.8g36.2g57.8g8.8g
Valittu annoskoko794g505kcal42.4g18.1g28.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna397g253kcal21.2g9.1g14.5g2.2g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080