Punajuurilaatikko

-raasta kuoritut punajuuret ja porkkanat
-pilko sipuli
-paista jauheliha
->sekoita ainekset uunivuokaan, lisää kermaviili/ruokakermaseos
->mausta suolalla ja pippurilla
->paista uunissa 175 asteessa n. tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Marsuli0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, tuore3200g1056kcal32g220.8g3.2g80g
Porkkana, keskikokoinen 65g693g194kcal4.2g41.3g1.4g17.3g
Sipuli, kokonainen 50g267g72kcal3.5g12.8g0.5g1.9g
Jauheliha, sika-nauta 2133g4724kcal373.3g0g362.7g0g
Kermaviili , rasvaa 10-12%, vähälaktoosinen 427g578kcal11.2g17.1g51.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1067g1280kcal30.9g48g106.7g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima107g416kcal30.9g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15872g16695kcal974.6g690.2g1115.6g198.4g
Valittu annoskoko7936g8348kcal487.3g345.1g557.8g99.2g
Annoskoko puolitettuna3968g4174kcal243.7g172.6g278.9g49.6g
Arvot/100g100g105kcal6.1g4.3g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134834