Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 798g807kcal10.3g38.8g65.4g13.7g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 718g546kcal32.3g92.6g1.4g7.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g3988g2393kcal39.9g179.5g159.5g23.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2313g2544kcal578.3g0g23.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g718kcal0g0g79.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15872g14016kcal1321.6g621.8g658.4g89.6g
Valittu annoskoko7936g7008kcal660.8g310.9g329.2g44.8g
Annoskoko puolitettuna3968g3504kcal330.4g155.5g164.6g22.4g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481