Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1280g231kcal7.2g32g5.1g9g
Purjosipuli800g152kcal14.4g19.2g1.6g16.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1184g414kcal11.8g80.5g5.9g16.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P800g480kcal8g36g32g4.8g
Kiinankaali 640g128kcal10g14.4g1.9g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15872g2880kcal106.8g374.4g93.6g110g
Valittu annoskoko7936g1440kcal53.4g187.2g46.8g55g
Annoskoko puolitettuna3968g720kcal26.7g93.6g23.4g27.5g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441