Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g100g61kcal13.1g1.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 798g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1296g4448kcal132.1g907.4g15.6g45.4g
Oliiviöljy 56g494kcal0g0g55.8g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Oliiviöljy 20g176kcal0g0g19.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2393g3327kcal454.7g0g167.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1982g694kcal19.8g128.8g9.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g997g3590kcal279.2g19.9g269.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15871g25685kcal1803g2133.4g1077.4g97.6g
Valittu annoskoko7936g12843kcal901.5g1066.7g538.7g48.8g
Annoskoko puolitettuna3968g6421kcal450.8g533.4g269.4g24.4g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418