Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g934g3362kcal261.5g18.7g252.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g2802g616kcal28g126.1g0g56g
Sipuli (kuorittu)934g252kcal12.1g44.8g1.9g15.9g
Seiti fileitä Findus1868g1307kcal298.8g0g5.6g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g467g1588kcal9.3g14g168.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g934g747kcal24.3g37.4g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15876g15745kcal1268g482g967.4g143.8g
Valittu annoskoko7938g7873kcal634g241g483.7g71.9g
Annoskoko puolitettuna3969g3936kcal317g120.5g241.9g36g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168