Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 253g193kcal4.8g39.2g0.5g2.5g
Purjosipuli 31g7.1kcal0.6g0.7g0.1g0.6g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g113g60kcal6.4g6g1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton42g76kcal1.9g2.3g6.3g1.7g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g19kcal0.4g0.9g1.4g0.2g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1588g710kcal28.2g98.2g18.6g10.4g
Valittu annoskoko794g355kcal14.1g49.1g9.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna397g177kcal7.1g24.6g4.7g2.6g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035