Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g225g1262kcal14.6g128.4g9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl56g203kcal1.1g1.5g21.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g282g338kcal9.3g10.4g28.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g169g58kcal1.7g6.8g1.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1588g3765kcal53.4g305.4g120g12.6g
Valittu annoskoko794g1883kcal26.7g152.7g60g6.3g
Annoskoko puolitettuna397g941kcal13.4g76.4g30g3.2g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418