Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.7g7.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras75g240kcal10.3g43.5g2.4g6.1g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g113g113kcal10.1g15.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g954kcal46.4g163.4g6.6g28g
Valittu annoskoko794g477kcal23.2g81.7g3.3g14g
Annoskoko puolitettuna397g239kcal11.6g40.9g1.7g7g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374