Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi16g34kcal1.4g6.2g0.5g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 439g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 219g167kcal4.1g34g0.4g2.2g
Hirvenjauheliha oma saalis110g123kcal24.1g0g3.3g0g
Rypsiöljy 11g97kcal0g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g841kcal59.2g80.4g30.4g13.2g
Valittu annoskoko795g421kcal29.6g40.2g15.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna397g210kcal14.8g20.1g7.6g3.3g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467