Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 234g518kcal40.9g0g39.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 409g74kcal2.3g10.2g1.6g2.9g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss23g78kcal5.1g0g6.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 117g386kcal2.3g3.5g40.9g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g12g45kcal3.9g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g2200kcal109g27.4g184g5.8g
Valittu annoskoko795g1100kcal54.5g13.7g92g2.9g
Annoskoko puolitettuna397g550kcal27.3g6.9g46g1.5g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134