Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)61g166kcal18.4g0g10.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g175g649kcal14.9g110.4g16.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g216g76kcal2.2g14.7g1.1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1589g2604kcal161.6g259.2g103.6g9.2g
Valittu annoskoko795g1302kcal80.8g129.6g51.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna397g651kcal40.4g64.8g25.9g2.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768