Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 4000g2190kcal63.6g524.4g6.8g34g
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g800g2880kcal224g15.2g208g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g800g800kcal152g7.2g19.2g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen120g864kcal0g0g96g0g
Persilja 400g109kcal5.5g4.4g0.8g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15884g19581kcal1181g1314.2g1084.6g144.4g
Valittu annoskoko7942g9790kcal590.5g657.1g542.3g72.2g
Annoskoko puolitettuna3971g4895kcal295.3g328.6g271.2g36.1g
Arvot/100g100g123kcal7.4g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576