Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g2402g5909kcal432.3g12g144.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl180g1621kcal0g0g180.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2162g1646kcal40.6g335.1g4.3g21.6g
Sipuli 661g200kcal8.3g31.7g1.3g11.2g
Maustepippuri, annos 1g18g0.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi2402g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl120g300kcal14.4g1.8g26.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15888g19352kcal991.2g761.2g712.8g65.8g
Valittu annoskoko7944g9676kcal495.6g380.6g356.4g32.9g
Annoskoko puolitettuna3972g4838kcal247.8g190.3g178.2g16.5g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205