Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3906g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green721g2344kcal173.1g353.3g7.2g86.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)30g30kcal2.3g5.1g0.2g0.6g
Kananmuna, keitetty 1322g1886kcal165.2g4g135.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1502g526kcal24g103.7g1.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15888g10504kcal751.6g990.8g354.2g240g
Valittu annoskoko7944g5252kcal375.8g495.4g177.1g120g
Annoskoko puolitettuna3972g2626kcal187.9g247.7g88.6g60g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587