Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g313g222kcal5g50g0.3g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli44g12kcal0.6g1.7g0.3g0.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 94g163kcal16.5g0g10.8g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g9g1.5kcal0.3g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g206g113kcal6.4g13.2g4.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Kesäporkkana (Pirkka)125g31kcal0.7g6.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g1148kcal59g143.2g38.4g1.2g
Valittu annoskoko795g574kcal29.5g71.6g19.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna398g287kcal14.8g35.8g9.6g0.3g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957