Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen375g487kcal63.7g7.5g30.7g0.4g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g125g18kcal2.4g0.5g0.6g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.2g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g208g562kcal22.9g99.9g6.2g0.4g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 83g57kcal1.2g3.5g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g2255kcal181g224.2g83.4g1.8g
Valittu annoskoko795g1128kcal90.5g112.1g41.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna398g564kcal45.3g56.1g20.9g0.5g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902