Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g63g219kcal3.7g47.5g1.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g1004kcal54.2g135.4g23.6g15g
Valittu annoskoko795g502kcal27.1g67.7g11.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna398g251kcal13.6g33.9g5.9g3.8g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943