Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Lampaanlihan, vähärasvainen47g86kcal8.9g0g5.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.8g11kcal0.3g0.4g0.9g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl3.8g23kcal0.2g1.8g1.7g0g
Kukkakaali, tuore56g11kcal1g1.2g0.2g1g
Keittojuurekset, apetit75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g470kcal26.2g49.2g17.8g11g
Valittu annoskoko795g235kcal13.1g24.6g8.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna398g118kcal6.6g12.3g4.5g2.8g
Arvot/100g100g30kcal1.6g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758