Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g188g38kcal4.7g2.3g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Tomaattimurska, 1 prk333g89kcal2g17.7g0.7g4.7g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.9g6.6kcal0.2g1.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 1.7g4.7kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.3g21kcal1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g1165kcal94g49.2g64.2g14g
Valittu annoskoko795g583kcal47g24.6g32.1g7g
Annoskoko puolitettuna398g291kcal23.5g12.3g16.1g3.5g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267