Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)3244g11354kcal389.3g2238.3g61.6g162.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2253g16219kcal0g0g1802.2g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Sokeri108g439kcal0g108g0g0g
Vesi2253g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g56024kcal778.6g4692.6g3727.6g324.4g
Valittu annoskoko7952g28012kcal389.3g2346.3g1863.8g162.2g
Annoskoko puolitettuna3976g14006kcal194.7g1173.2g931.9g81.1g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716