Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g2803g4764kcal252.2g238.2g308.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3153g1892kcal47.3g409.9g3.2g28.4g
Keiju rypsiöljy (Raisio)70g631kcal0g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)526g142kcal6.8g25.2g1.1g8.9g
Ruokakerma Valio 5%1401g841kcal16.8g39.2g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g16538kcal646.2g1425g905.6g74.6g
Valittu annoskoko7952g8269kcal323.1g712.5g452.8g37.3g
Annoskoko puolitettuna3976g4135kcal161.6g356.3g226.4g18.7g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583