Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Herkkusieni säilyke 2800g475kcal58.8g5.6g8.4g67.2g
Oliiviöljy 196g1733kcal0g0g196g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Manteli 700g4311kcal168.4g46.2g378g50.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g14165kcal494.6g261.8g1187.8g276.6g
Valittu annoskoko7952g7083kcal247.3g130.9g593.9g138.3g
Annoskoko puolitettuna3976g3541kcal123.7g65.5g297g69.2g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792