KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g3742g5239kcal598.7g93.6g276.9g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 2245g3253kcal73g709.5g4.9g15.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)94g243kcal12.2g11.2g16.8g0.4g
Apetit herne maissi porkkana 200g1871g1272kcal58g224.5g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g20015kcal1483.8g2077.6g623.4g31.4g
Valittu annoskoko7952g10008kcal741.9g1038.8g311.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna3976g5004kcal371g519.4g155.9g7.9g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396