Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 933g916kcal28.5g185.7g3.1g9.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1399g2322kcal265.8g0g139.9g0g
Sipuli (kuorittu)187g50kcal2.4g9g0.4g3.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl23g210kcal0g0g23.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1725g604kcal17.3g117.3g8.6g24.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Maito, Kevyt2797g1287kcal89.5g134.3g42g0g
Vehnäjauho puolikarkea 187g640kcal19g130.5g2.2g6.5g
Juustoraaste emmental punaleima699g2727kcal202.8g0g209.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g17525kcal1251.2g1153.6g859.8g86.6g
Valittu annoskoko7952g8763kcal625.6g576.8g429.9g43.3g
Annoskoko puolitettuna3976g4381kcal312.8g288.4g215g21.7g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522