Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1116g6696kcal267.9g73.7g602.7g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3069g4269kcal340.7g12.3g319.2g0g
Vesi2790g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g140g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow837g7534kcal0g0g837.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g36998kcal1217.2g172g3518g0g
Valittu annoskoko7952g18499kcal608.6g86g1759g0g
Annoskoko puolitettuna3976g9250kcal304.3g43g879.5g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703