Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g1871g5987kcal258.2g1085.2g59.9g153.4g
Voi, 1 tl, 5 g281g2049kcal2.8g2.8g224.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 187g642kcal19.1g131g2.2g6.5g
Maito, Kevyt1871g861kcal59.9g89.8g28.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3742g11226kcal860.7g0g860.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g41531kcal2401.4g2617.6g2350.8g319.8g
Valittu annoskoko7952g20765kcal1200.7g1308.8g1175.4g159.9g
Annoskoko puolitettuna3976g10383kcal600.4g654.4g587.7g80g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336