Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2495g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 125g285kcal16.6g19.2g5.6g46.8g
Hiiva 312g232kcal40.9g3.4g1.2g21.5g
Rypsiöljy 374g3309kcal0g0g374.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1216g4173kcal123.9g851.3g14.6g42.6g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)2432g7784kcal335.7g1410.8g77.8g304g
Auringonkukansiemen 998g5926kcal229.5g125.7g494g59.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g43418kcal1493.2g4820.8g1934.8g949.6g
Valittu annoskoko7952g21709kcal746.6g2410.4g967.4g474.8g
Annoskoko puolitettuna3976g10855kcal373.3g1205.2g483.7g237.4g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418