Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4656g1536kcal153.6g228.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1862g6390kcal189.8g1303.6g22.3g65.2g
Rypsiöljy 400g3541kcal0g0g400.4g0g
Kananmuna kuoreton 792g1129kcal98.9g2.4g81.1g0g
Sokeri 233g945kcal0g232.6g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g27082kcal884.6g3533.4g1007.6g130.4g
Valittu annoskoko7952g13541kcal442.3g1766.7g503.8g65.2g
Annoskoko puolitettuna3976g6771kcal221.2g883.4g251.9g32.6g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071