Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1800g3060kcal342g0g180g0g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Palsternakka 675g429kcal3.4g79.6g2.7g30.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1350g378kcal8.1g80.3g2.7g33.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1350g1028kcal25.4g209.3g2.7g13.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g45g34kcal3.4g4.3g0.2g0g
Lanttu 1125g325kcal11.2g51.7g3.4g20.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Selleri, annos 50g675g95kcal6.7g20.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15912g11830kcal823.8g977.2g459g226.4g
Valittu annoskoko7956g5915kcal411.9g488.6g229.5g113.2g
Annoskoko puolitettuna3978g2958kcal206g244.3g114.8g56.6g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970