Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 901g686kcal16.9g139.7g1.8g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g342g96kcal2.1g20.4g0.7g8.6g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1081g1406kcal216.2g0g64.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1126g2816kcal214g0.3g247.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 4505g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15912g10006kcal898.4g320.8g630.4g35.2g
Valittu annoskoko7956g5003kcal449.2g160.4g315.2g17.6g
Annoskoko puolitettuna3978g2502kcal224.6g80.2g157.6g8.8g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929