Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g100g61kcal13.1g1.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)199g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2400g3336kcal456g0g168g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1988g696kcal19.9g129.2g9.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1000g3600kcal280g20g270g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15917g25758kcal1808.2g2139.6g1080.6g97.8g
Valittu annoskoko7958g12879kcal904.1g1069.8g540.3g48.9g
Annoskoko puolitettuna3979g6440kcal452.1g534.9g270.2g24.5g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418