Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)133g467kcal17.1g93g2.5g4.3g
Atria kevyt jauheliha156g265kcal29.6g0g15.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 445g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)22g78kcal1.2g16.6g0.8g1.2g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio7.3g21kcal0.7g1.3g1.4g0g
Mozzarella juustoraaste, valio33g97kcal8.7g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1592g1854kcal114.6g221.8g54.6g11g
Valittu annoskoko796g927kcal57.3g110.9g27.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna398g464kcal28.7g55.5g13.7g2.8g
Arvot/100g100g116kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358