Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g245g368kcal41.6g1g21.6g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g263g150kcal3.7g32.5g0.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi26g2.6kcal0.4g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1592g1039kcal91.4g67.8g44.2g0g
Valittu annoskoko796g520kcal45.7g33.9g22.1g0g
Annoskoko puolitettuna398g260kcal22.9g17g11.1g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902