Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g102kcal0g0g11.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Currytahna punainen23g59kcal0.5g2.1g5.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g30g29kcal1.3g5.1g0.1g1.5g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g301g527kcal4.5g7.5g52.6g0g
Katkarapu 406g278kcal58.6g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1593g2031kcal132.2g37.6g148.2g3.8g
Valittu annoskoko797g1016kcal66.1g18.8g74.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna398g508kcal33.1g9.4g37.1g1g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666