Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 800g809kcal10.3g38.9g65.6g13.8g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 720g548kcal32.4g92.9g1.4g7.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g4000g2400kcal40g180g160g24g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2320g2552kcal580g0g23.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g14059kcal1325.4g623.6g660.4g90g
Valittu annoskoko7960g7029kcal662.7g311.8g330.2g45g
Annoskoko puolitettuna3980g3515kcal331.4g155.9g165.1g22.5g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481