Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 624g3349kcal5.6g4.4g374.1g0g
Sokeri 636g2582kcal0g635.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 449g640kcal56.1g1.3g46g0g
Vehnäjauho puolikarkea 730g2503kcal74.3g510.7g8.8g25.5g
Grahamjauho 617g2024kcal65.2g374.7g13.6g61.1g
Mustikka metsä- 2494g1098kcal12.5g159.6g15g82.3g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g499g584kcal14g20g49.9g0g
Rahka Milbona1247g848kcal152.1g48.6g2.5g0g
Sokeri 212g861kcal0g211.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 449g564kcal49.4g1.2g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g30133kcal858.4g3942.8g1100.8g337.8g
Valittu annoskoko7960g15067kcal429.2g1971.4g550.4g168.9g
Annoskoko puolitettuna3980g7533kcal214.6g985.7g275.2g84.5g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163