Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3200g4113kcal664g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g3200g1152kcal57.6g204.8g9.6g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g800g760kcal64g112g5.6g64g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g80g128kcal7.2g24.8g0.2g0.6g
Juustokumina jeera (), annos 6g48g170kcal8.5g21.2g10.7g5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Ruokasuola jodioitu 80g2kcal0.5g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g13818kcal1627.2g798.2g455.6g165g
Valittu annoskoko7960g6909kcal813.6g399.1g227.8g82.5g
Annoskoko puolitettuna3980g3455kcal406.8g199.6g113.9g41.3g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040