Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g3338g5674kcal667.5g0g333.8g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1669g417kcal25g75.1g5g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g1669g718kcal40.1g103.5g5g28.4g
Pirkka kermajuusto 17%267g774kcal82.8g4.3g45.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1001g701kcal120.2g35g10g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g17g150kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15920g16868kcal1871.2g435.8g831.8g56.8g
Valittu annoskoko7960g8434kcal935.6g217.9g415.9g28.4g
Annoskoko puolitettuna3980g4217kcal467.8g109g208g14.2g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936