Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 90g794kcal0g0g89.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2394g479kcal31.1g71.8g4.8g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Katkarapu 1616g1105kcal233.3g0g17.8g0g
Herne 718g495kcal36.3g67.2g2.9g22.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Spagetti 2992g9794kcal304.9g1986.8g32.9g100.2g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g60g233kcal19.7g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15936g26312kcal1269.2g4285.4g362g254.4g
Valittu annoskoko7968g13156kcal634.6g2142.7g181g127.2g
Annoskoko puolitettuna3984g6578kcal317.3g1071.4g90.5g63.6g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844